floracell.hu
   CELLADAM Csoport
   2097 Pilisborosjenő, Fő út 24.
   Tel: 06 26 336 002
   Fax: 06 26 536 007
   E-mail: info@celladam.hu
TERÁPIA

A Celladam készítmények alkalmazása rosszindulatú daganatos betegségek esetén a sejtszaporodás csökkenését eredményezi mellékhatások nélkül. Ugyanakkor a kontrollhoz képest az áttétek képződését szignifikánsan gátolja.
A Celladam kedvezően befolyásolja a szervezet ellenálló képességét, megóvja a szervezetet a betegségeket kiváltó környezeti ártalmakkal szemben pl.:(influenzajárvány).
Tumor és egyéb betegségek megelőzésére, gyógyítására, illetve erőtlen állapotok kezelésére alkalmazható szer. A Celladamot a biológiai válaszadó képességet módosító anyagok közé sorolhatjuk. Elsősorban a sejtmembrán működését változtatja meg, így a különböző ingerekre bekövetkező „sejtválasz"módosul.

VITACELL / CELLADAM CSEPP - 3250 Ft

Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (Vitacell: általában 10 csepp, Celladam: általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. A cseppek reggel vagy este egyaránt szedhetők. A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni.

CELLADAM KÚP - 3250 Ft /10 DB

A kúp alkalmazása előtt és után egy óráig más kúpot ne tegyen fel, ne helyezze a kúpot túl magasra, csupán 2-3 cm mélyen kerüljön a végbélbe. Hasmenés esetén nem biztosított a felszívódása. Stomás betegnél nem alkalmazható.

CELLADAM KRÉM - 3250 Ft

A gyógyítandó, illetve fájdalmas területet naponta kétszer, háromszor bekenni. Külsőleg alkalmazandó, száraz bőrre. Bőrdaganatok, psoriasis, ekcéma, aranyér, visszér ill. allergia és égési sebek helyi kezelésére. Mastopathiás, rheumás fájdalmak csökkentésére. A Celladam krém regenerálja a hámsejteket.

CELLADAM HAJSZESZ - 2400 Ft

Hetenként 2-3 alkalommal bedörzsölni a fejbőrt, hagyni rászáradni. Hajmosás utána nem szükséges. Kopaszodás, hajhullás, korpásodás ellen, a hajhagymák regenerálására.

CELLADAM ARCSZESZ - 2400 Ft

Borotválkozás után használandó. Fertőtlenít, regenerál, frissíti a bőrt, jó közérzetet biztosít.


CDM AMPULLA - 8900 Ft / 5 DB

Steril oldat, inhalálásra, intravénás beadásra alkalmas.
Heti 1, súlyosabb esetben 2 ampulla ajánlott.