floracell.hu
   CELLADAM Csoport
   2097 Pilisborosjenő, Fő út 24.
   Tel: 06 26 336 002
   Fax: 06 26 536 007
   E-mail: info@celladam.hu
Terméklista

  


Tisztelt Vásárlónk!

RENDELÉSE LEADÁSA ELŐTT FELTÉTLENÜL OLVASSA EL!
Minden első megrendelés előtt kérjük hívja a 06-26-336-192 számot!

Ezúton értesítjük, hogy 2013. február 1-től cégünk az alábbi változásokat vezette be:

Termékeink ára:
  • Vitacell csepp (zöld): 3250,-
  • Celladam krém (fehér):  3250,-*
  • Celladam csepp (piros):  3250,-*
  • Celladam injekció (5 db): 8900,-*
  • Celladam kúp (10 db):  3250,-*

A csillagozott (*) termékek árait azon vásárlóink részére tudjuk biztosítani, akik regisztrálnak nálunk. Amennyiben vásárlónk regisztrációval nem rendelkezik a termékeinkhez csak emelt (háromszoros) áron tud hozzájutni!

Regisztráció menete
: Beleegyező nyilatkozat kiállítására kerül sor a vásárló nevére, melyet vagy postai úton juttatunk el a megadott címre, vagy letöltheti innen. Kérjük a beleegyező nyilatkozatot kitölteni és aláírni, valamint orvosi leletek (amely tartalmazza a diagnózist és vérvizsgálat eredményeit) másolataival címünkre (2097 Pilisborosjenő, Fő utca 24.) visszaküldeni, vagy beszkennelni és elküldeni a labor@celladam.hu e-mail címre.

Amint megkapjuk nyilatkozatát, küldjük a megrendelt termékeket és egy Igazolványt, melyet szíveskedjen megőrizni, mert a legközelebbi megrendelésnél az Igazolvány számára kell hivatkoznia. Későbbiekben kérjük beírni az Igazolványba a termékek szedésének kezdési időpontjait és az esetleges állapotváltozást a betegség folyamán. Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 06-26-336 192–es telefonszámon.

Tisztelettel

Celladam Csoport


VITACELL CSEPP
Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (általában 10 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogtatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. Célszerű reggel, éhgyomorra bevenni.
A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni. Tovább »
CELLADAM CSEPP
Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogtatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. Célszerű reggel, éhgyomorra bevenni.
A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni. Tovább »
CELLADAM KÚP
A kúp alkalmazása előtt és után egy óráig más kúpot ne tegyen fek, ne gelyezze  a kúpot túl magasra, csupán 2-3 cm mélyen kerüljön a végbélbe. Hasmenés esetén nem biztosított a felszívódásra. Stomás betegnél nem alkalmazható. Tovább »
CELLADAM KRÉM
A gyógyítandó, illetve fájdalmas területet naponta kétszer, háromszor bekenni. Külsőleg alkalmazandó, száraz bőrre. Psoriasis, ekcéma, aranyér, visszér, allergia, égési sebek helyi kezelésére, Mastopathias, rheumás fájdalmak csökkentésére. Tovább »
VITACELL HAJSZESZ
Hetente 2-3 alkalommal bedörzsölni a fejbőrt, hagyni rászáradni. Hajmosás utána nem szükséges. Kopaszodás, hajhullás, korpásodás ellen, a hajhagymák regenárálására. Tovább »
VITACELL ARCSZESZ
Borotválkozás után használandó. Fertőtlenít, regenerál, frissíti a bőrt, jó közérzetet biztosít. Tovább »
CELLADAM AMPULLA
Steril oldat, inhalálásra, intravénás beadásra alkalmas. Heti 1, súlyosabb esetben 2 ampulla ajánlott. Tovább »
Floracell növénykondícionáló (10ml)
Permetezéssel kell a növényekre kijuttatni, dísznövényeket évente kétszer, ősszel és tavasszal. Gyümölcs, szőlő, zöldség esetén évente egyszer kell permetezni. 1000-szeres higításban használandó, 10 ml Floracell növénykondicionáló 10 liter vízbe. Tovább »
Floracell növénykondícionáló (1ml)
Permetezéssel kell kijuttatni a növényekre, dísznövényeket évente kétszer, ősszel és tavasszal permetezzük. Gyümölcs, szőlő, zöldség esetén évente egyszer kell permetezni. 1000-szeres higításban használandó, 1 ml Floracell 1 liter vízbe. Tovább »